320 000 Ft Nem tartalmazza az ÁFÁt

Hatékony bőrvizsgálat
70 LED-del

Összesen 70 LED-es lámpatesttel az Illuco IDS-3100 Magnum + bőrteszt nagyítója különösen nagy hangsúlyt fektet a tesztterületre.

Kategóriák: , ,

Leírás

A LED-ek 64 fehér LED-re és 6 UV-LED-re vannak osztva, amelyek a vizsgált területtől függően változtathatóak. Emellett az Illuco-3100 Magnum + háromfokozatú állítható megvilágítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényerősség beállítását a megvilágítási feltételeknek megfelelően a vizsgálati körülmények között.

Az Illuco IDS-3100 4 világítási típusa:

Megvilágítás: nem polarizált fény
Különlegesség: Nagyon jól látható a 64 fehér nagy teljesítményű LED miatt
A vizsgálat lehetőségei: idegen testek, paraziták

Megvilágítás: Polarizált fény
Különlegesség: Reflexek csökkentése
Vizsgálati lehetőségek: pigmentáció, Sebum, érrendszeri bőrelváltozások

Világítás: UV 365 nm
Különlegesség: fafény
Vizsgálati lehetőségek: Akne, mycoses, Erythrasma

Világítás: UV 395 nm
Speciális jellemző: Fluoreszcencia diagnosztika
Vizsgálati lehetőségek: Vitiligo, Melasma, regresszív melanoma

Az Illuco Magnum – általánosan alkalmazható

A szabványos vizsgálatok mellett a különböző beállítási lehetőségek a fényben végzett vizsgálatok elvégzésére is használhatók. Az Illuco IDS-3100 alkalmas fluoreszcencia diagnosztikára is. Így a LED-es nagyító alkalmas számos fontos vizsgálatra a bőrgyógyászatban, és különösen praktikus és gazdaságos, mint többfunkciós eszköz.

Egyszerű használat integrált lítium-ion akkumulátorral

Az Illuco IDS-3100 Magnum + újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 3,5 órán belül teljesen fel van töltve. A teljesen feltöltött akkumulátorral az Illuco IDS-3100 folyamatosan üzemelhet, a kiválasztott beállítástól függően (fény mód és fényerő), 2,5 – 4 órát.
Az energiatakarékosság érdekében az Illuco IDS-3100 Magnum + automatikus kikapcsolással rendelkezik, amely használat közben (pl. A különböző üzemmódok közötti váltás) 5 perc elteltével kikapcsol. A praktikus akkumulátor kijelzőjének köszönhetően az Illuco IDS-3100 Magnum + jelzi, hogy az akkumulátor megfelelően fel van-e töltve, vagy töltés szükséges-e. Szükség esetén az akkumulátor külön cserélhető.

Az Illuco IDS-3100 Magnum + bőrvizsgáló készülék töltőkábellel rendelkezik, de a kényelmes töltőállomás most ajándékként megkapja hozzá.